Kaap Hoorn Boekhouden Online.

Internet is niet meer weg te denken uit onze wereld. Ook voor ondernemers biedt dit vele mogelijkheden ook op het financiéle vlak. Vertegenwoordigt u een klein, middelgroot of internationaal bedrijf? Worstelt u ook met verouderde gegevens en met rapporten die u niet alle antwoorden geven? Wilt u minder boekhouden, maar meer advies geven of juist krijgen?

Kaap Hoorn boekhouden online biedt u in samenwerking met Twinfield de mogelijkheid om samen met ons via internet direct uw financiéle administratie te bekijken en aan te passen. Zo heeft u permanent de beschikking over uw cijfermatige informatie en kunt u uw besluiten beter onderbouwd nemen. Daarnaast hoeft u geen eigen software en updates meer aan te schaffen en heeft u geen zorgen meer over de veiligheid van uw systemen.

Twinfield is de administratieve web-dienst die u kan helpen, en alles wat u nodig heeft is het internet en een PC (of Apple Mac).

Kernwoorden:

  • Geen software.
  • Geen IT hoofdbrekens.

U kunt morgen al starten met uw online administratie. U betaalt alleen een vast abonnementsbedrag per maand. Kaap Hoorn biedt u uiteraard de benodigde ondersteuning vanuit de kennis en ervaring op het administratieve vlak.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers van Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs. Voor algemene informatie kunt u tevens terecht op de website van Twinfield

<< Terug

FISCAAL ACTUEEL

WERKEN BIJ KAAP HOORN

Wil je ook werken in de accountancy?

>> Klik dan hier