Cijfers vertellen meer dan woorden.

Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs is een allround kantoor. Alle medewerkers hebben hun eigen specialiteit. Van registeraccountant, fiscalist, administratief specialist tot financieel expert, wij hebben alle disciplines onder één dak. Een goed ingerichte administratie biedt een schat aan informatie, zodat u kunt ingrijpen waar en wanneer dat nodig is.

Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs is u daarbij graag tot steun. Wij zijn een jong en dynamisch kantoor dat niet alleen zorgt dat de juiste cijfers worden gepresenteerd. Wij kunnen u ook haarfijn uitleggen wat die cijfers voor uw bedrijfsvoering kunnen betekenen. Wij richten ons met name op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Maar ook particulieren zijn van harte welkom voor het verzorgen van hun aangifte inkomstenbelasting.

Waarom kiezen voor Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs?

Dat is simpel: onze mogelijkheden gaan gewoon een stuk verder. Wij analyseren de cijfers, kijken naar trends, signaleren problemen en dragen oplossingen aan. Door rechtstreeks contact werken we sneller dan u wellicht gewend bent. En wat ook niet onbelangrijk is: onze uurtarieven liggen beduidend lager dan die van de grote kantoren.

Accountancy is en blijft mensenwerk

Of het nu gaat om uw jaarrekening, uw belastingaangiften, uw administratie of diepgaand financieel advies, wij hebben de kennis en ervaring in huis. Maar wij kijken eerst naar u. Naar uw wensen en toekomstplannen. Want koele cijfers of niet, accountancy is en blijft mensenwerk. U moet kunnen doen waar ú goed in bent, Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs zorgt voor de financiële en administratieve dienstverlening. Dit bestaat uit een goede registratie van de administratie, het opstellen van financiële overzichten, het tijdig invullen van aangiftes (zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting en overige), fiscale en financiële advisering en het creëren van een overzichtelijke situatie voor u en overige belanghebbenden. Zowel bedrijven als particulieren krijgen bij ons de beste service, met rechtstreekse en directe communicatie. Wij nodigen u van harte uit eens persoonlijk kennis te maken met onze specialisten.

<< Terug

FISCAAL ACTUEEL

WERKEN BIJ KAAP HOORN

Wil je ook werken in de accountancy?

>> Klik dan hier