mr. Coen Appelman

Coen Appelman Mijn naam is Coen Appelman. Ik ben met ingang van 1 januari 2017 toegetreden tot Kaap Hoorn en ben verantwoordelijk voor de fiscale adviespraktijk, die wij in Kaap Hoorn Belastingadviseurs B.V. hebben ondergebracht. Een verdere uitbreiding van de dienstverlening van Kaap Hoorn!

Ik ben in 1995 begonnen bij PwC, en heb daar ruim 21 jaar als belastingadviseur gewerkt in Amsterdam en in Alkmaar. Mijn klantenkring bestond voor een groot deel uit familiebedrijven en hun aandeelhouders, zowel nationaal als internationaal, en daarnaast ook uit vermogende particulieren, alsmede maatschappelijke ondernemingen en non-profit organisaties. Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

De informele werksfeer, korte lijnen naar klanten en collega’s en de combinatie van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid hebben mij het meest aangesproken bij Kaap Hoorn. Wij zijn daarnaast continu bezig om verder te groeien in kwaliteit en dienstverlening.

Naast mijn werk heb ik de afgelopen jaren diverse nevenactiviteiten gehad zoals het besturen van externe stichtingen, een adviesfunctie bij een bank en ik ben betrokken geweest bij een aantal sociale projecten. U kunt mij als volgt bereiken:

E-mail: coenappelman@kaaphoorn.net
Mobiel: 06 1256 9612 - Vaste lijn: 0229 799 800

<< Terug

FISCAAL ACTUEEL

WERKEN BIJ KAAP HOORN

Wil je ook werken in de accountancy?

>> Klik dan hier