Dayah Dam

Dayah Dam Mijn naam is Dayah Dam, geboren op 16 maart 1974 in Utrecht. Op jonge leeftijd ben ik verhuisd en daarna opgegroeid in Nibbixwoud. Sinds 10 jaar woonachtig in Wognum samen met mijn man en twee kinderen. Na het behalen van het M.A.V.O. -en M.B.O (bedrijfsadministratie) diploma, ben ik op administratief gebied bij diverse werkgevers werkzaam geweest.

In de jaren 2001 t/m 2003 heb ik gewerkt bij een klein accountantskantoor, daarna heb ik ruim 4 jaar gewerkt op de financiële administratie van een groot tuincentrum. Na het behalen van mijn MBA studie in 2006 wilde ik graag weer terug in de accountancy omdat ik mijn opgedane kennis volledig wil benutten. Dit is voor mij één van de redenen geweest om te solliciteren bij Kaap Hoorn.

Sinds 1 november 2007 ben ik voor 3 dagen in de week werkzaam bij Kaap Hoorn als administratief medewerkster. Ik houd mij voornamelijk bezig met het verzorgen van de administratie voor verschillende bedrijven en de daarbij behorende belastingaangiftes.

Mijn vrije tijd breng ik grotendeels met mijn kinderen door. Daarnaast probeer ik twee keer per week te sporten op de sportschool.

E-mail: dayahdam@kaaphoorn.net
Vaste lijn: 0229 799 800

<< Terug

FISCAAL ACTUEEL

WERKEN BIJ KAAP HOORN

Wil je ook werken in de accountancy?

>> Klik dan hier