Tanja Groenewoud

Tanja Groenewoud Ik ben Tanja Groenewoud geboren op 23-05-1983 in Hoogwoud, waar ik nog steeds woon. Na 4 jaar Havo ben ik overgestapt naar het MBO administratief medewerker 4. Daarvoor heb ik stage gelopen bij een groot accountantskantoor in Hoorn en nog een stage bij een klein accountantskantoor in Heerhugowaard.

Begin 2003 ben ik bij een gerenommeerd groot accountantskantoor in dienst gekomen, waar ik ook begonnen ben aan mijn SPD studie. Na bijna 3 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Kaap Hoorn Accountants & Adviseurs, dit omdat een kleiner bedrijf mij meer aanspreekt.

Per 1 december 2005 ben ik hier in dienst getreden. Ik verzorg administraties van verschillende bedrijven met de bijbehorende belastingaangiftes en geef assistentie bij klanten. Daarnaast stel ik ook jaarrekeningen samen.

Naast de uren die ik bij Kaap Hoorn aanwezig ben, heb ik voor de avonduren en het weekend een grote hobby en dat is voetbal, zowel op het veld als in de zaal. In de zaal speel ik bij ZHO De Weyver. En op het veld bij Reiger Boys uit Heerhugowaard. Ook ben ik nog coach van de dames van Grasshoppers.

E-mail: tanjagroenewoud@kaaphoorn.net
Vaste lijn: 0229 799 800

<< Terug

FISCAAL ACTUEEL

WERKEN BIJ KAAP HOORN

Wil je ook werken in de accountancy?

>> Klik dan hier