Fiscaal partnerschap na niet-ontvankelijk verklaring echtscheiding

Als echtgenoten gaan scheiden, dient hiertoe een verzoek te worden ingediend bij de rechtbank. Na het indienen van een verzoek om echtscheiding eindigt het fiscaal partnerschap als de echtgenoten niet meer op hetzelfde woonadres staan ingeschreven. Maar wat nu als het echtscheidingsverzoek niet-ontvankelijk wordt verklaard? Welke gevolgen heeft dat voor het fiscale partnerschap?

Meer

Aanvraag subsidie praktijkleren weer mogelijk

Van 3 juni tot en met 17 september 2024 17.00 uur kunt u weer subsidie praktijkleren aanvragen. De subsidie is een tegemoetkoming in gemaakte loon- of begeleidingskosten van een leerling, student, promovendus of technologische ontwerper in opleiding (toio).

Meer

Microsoft 365 Audit: Waarom een goed idee?

Veel bedrijven migreren naar Microsoft 365 en realiseren zich niet dat veel beveiligingsmaatregelen die voorheen actief waren op de lokale Exchange-omgeving, niet standaard actief zijn in de Microsoft-cloudomgeving. In deze blogpost belichten we drie belangrijke pijlers binnen de Microsoft-omgeving. Attack Surface Reduction (ASR) Onder Attack Surface Reduction (ASR) verstaan we het verkleinen van het aanvalsoppervlak…

Meer